Komiteti shqiptar i Helsinkit zhvillon takim me shoqërin civile ne Elbasan

  • E premte, Shk 17 2017

Sot ka vijuar dita e dyte e qëndrimit ne Elbasan e Delegacionit të komitetit Shqiptar të Helsinkit.

Reforma në drejtësi ishte tema e bashkëbisedimi sot,ku të pranishëm kanë qenë shoqëria cilive dhe organizata jofitimprurëse.Në takim u diskutua mbi atë se çfarë nënkupton proçesi I Vetingut dhe mbi të drejtën që I lind çdo individi për të kërkuar llogari mbi ato gjëra që nuk funksionojnë.Drejtoresha e këtij komiteti I fton shoqërinë civile që të jetë më aktive,Ditën e djeshme ky komitet zhvilloi një takim me studentët e universitetit Aleksandër Xhuvani më qëllim informimin e tyre rreth asaj se cfare është procesi I Vetingut.

Lexuar 35 here
Publikuar ne ELBASANI SOT

Shperndaje Lajmin

Kush eshte online

We have 63 guests and no members online

SHKARKONI APLIKACIONIN MOBILE