Bashkia sistemon rrugën e fshatit Plangaricë në njësinë administrative Gracen

  • E premte, Shk 17 2017

Pas shume vitesh ne gjendje të amortizuar, Bashkia Elbasan me mjetet e saj ka bërë ndërhyrjen për sistemimin e aksit rrugor që nisa nga kilomentri I 29 në rrugën nacionale Elbasan-Tiranë deri në fshatin Plangaricë të njësisë administrative Gracen.

Kjo rruge do ti lehtësojë jetesën më shumë se 800 banorëve të cilët hasnin në vështirësi të mëdha në kalimin e saj,sidomos gjatë stinës së dimrit.Kjo rrugë kam gjatësin 3 km .Ndërhyrja në këtë segmet u bë falë bashkisë Elbasan dhe Agjensisë së Shërbimeve Publike Elbasan. vetë banorët të cilët e bejnë çdo ditë këtë rrugë shprehën të kënaqur me ndërhyrjen që u bë për të .Ata falenderojnë Bashkinë Elbasan që mori në konsidetarë kërkesat e tyre të bëra gjatë takimit të Buxhetimit me Pjesmarrje.Investimet e Bashkisë Elbasan do të vazhdojne edhe ne segmente te tjera kryesore dhe rurale.

Lexuar 54 here
Publikuar ne ELBASANI SOT

Shperndaje Lajmin

Kush eshte online

We have 42 guests and no members online

SHKARKONI APLIKACIONIN MOBILE