UKE Elbasan nis aksionin për verifikimin e debitorëve

  • E premte, Shk 17 2017

Të gjithë qytetarët të cilët kanë aktualisht shërbimin nga shoqëria e ujësjellës kanalizimi Elbasan dhe janë debitorë ndaj kësaj të fundit duhet të tregohen korrekt dhe të kryejnë pagesat për furnizimin me ujë,pasi në rast të kundërt ndaj tyre do të ndërmerren masat nga prerje te linjes se furnizimit me ujë deri ne masat ligjore qe përcakton ligji ne fuqi.

Prej disa muajsh tashmë ka filluat aksioni për verifikimin e debitorëve.Të gjithë qytetarët të cilët kanë debi ndaj ndërrmarrjes mund të përfitojne për të lidhjen e aktmarrëveshjeve per likuidimin me këste te debise.Shoqëria e Ujësjellës Kanalizime i bën thirrje qytetarëve që të paraqiten pranë zyrave përkatëse për të bëër shlyrjen e detyrime.

Lexuar 68 here
Publikuar ne ELBASANI SOT

Shperndaje Lajmin

Kush eshte online

We have 44 guests and no members online

SHKARKONI APLIKACIONIN MOBILE