Ekonomi

E premte, Pri 28 2017

Bashkimi Europian po financon rreth 2 milionë euro për të ndihmuar sipërmarrjet e vogla dhe të mesme të rrisin produktivitetin dhe mundësinë për eksport.

E merkure, Pri 26 2017

Industria e “Call Center”-ave nuk krijon vetëm vende pune, por paralelisht ajo është shndërruar në një burim të rëndësishëm të ardhurash për ekonominë kombëtare.

E merkure, Pri 26 2017

Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujrave, Z.Edmond Panariti, merr pjesë në Forumin Rajonal për Zhvillim të Qëndrueshëm, të organizuar nga Kombet e Bashkuara, në Gjenevë.

E marte, Pri 25 2017

Rritja e pagës minimale nga 22 në 24 mijë lekë në muaj sikurse ka lajmëruar qeveria shton të ardhurat mujore për punonjësit me paga të ulëta.

E marte, Pri 25 2017

Ministri i Financave, Arben Ahmetaj shfrytëzoi takimin me punonjës të një fabrike fasoni në Kavajë për të përcjellë dy lajme, sipas tij pozitive, për të gjithë punonjësit, por veçanërisht ata me paga të ulëta.

E marte, Pri 25 2017

Komisioni i ligjeve shprehu rezerva mbi zgjatjen e konçesionit dhënë kompanisë private “Nesco Metal” për shfrytëzimin e tre minierave më të mëdha të bakrit në vend deri në vitin 2046.

Faqja 1 ne 51

Shperndaje Lajmin

Kush eshte online

We have 45 guests and no members online

SHKARKONI APLIKACIONIN MOBILE