Kuriozitete

E diel, Mar 26 2017

Edhe pse duket si një lodër fëmijësh, atë mund ta quani si të doni, ose makinë, ose biçikletë, por shumë shpejt mund të zërë hapësira të mëdha në rrugët tona.

E shtune, Mar 25 2017

Facebook mund të ndryshojë së shpejti formatin e tij të komenteve, duke e kthyer në një stil bashkëbisedimi në “chat”.

E shtune, Mar 25 2017

Çiklistë australianë kanë përdorur “Gps art” për të formuar nga një xhiro prej 202 kilometrash një “dhi”.

E premte, Mar 24 2017

Apple ka nxjerrë sot në treg iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus në ngjyrë të kuqe, RED Special Edition, një prodhim special, ku një pjesë e fitimeve do të shkojnë për Fondin Global për luftën kundër AIDS.

E premte, Mar 24 2017

Ajo është më e re sesa mosha e karrierës së Berishës, por kjo nuk do të thotë asgjë. Fotografi shqiptar mbetet një emër i rëndësishëm dhe klientët e tij nuk kanë vetëm profesione të ndryshme, por u përkasin edhe brezave të ndryshëm.

E enjte, Mar 23 2017

Një vezë e skuqur është gatimi më i thjeshtë që mund të bëhet, por ta bësh si duhet është më e vështirë sesa duket.

Faqja 1 ne 85

SHKARKONI APLIKACIONIN MOBILE